Powerclass Veranderen met de Spirit van een Start-up

Onze nieuwe Powerclass Veranderen met de Spirit van een Start-up is nu ook in-company te boeken !

Hieronder vind je meer informatie en  je kunt het ook als pdf-je downloaden.

Veranderen met de spirit van een start-up (workshop)

Welkom in de VOCA-wereld!

In de VOCA-wereld is veranderen van een bijzaak tot een hoofdzaak uitgegroeid. Dit betekent echter niet, dat veranderen meestal succesvol verloopt. Integendeel, verschillende studies tonen aan dat 70 tot 80 procent van alle organisatieveranderingen mislukt. De grootste struikelblokken liggen op het vlak van gedrag: we vertragen omdat we er niet echt in geloven. Of we verstarren door de hoeveelheid van veranderingen waarmee we te maken krijgen.

Slim, snel en soepel veranderen

Slim, snel en soepel veranderen is tot een cruciale concur- rentiefactor uitgegroeid. Kijk maar naar het moordende tempo en de prestaties waarmee start-ups, scale-ups en unicorns aan de weg timmeren. Dat is geen toeval, maar het resultaat van de activering van het vliegwiel van versneld veranderen.

Het vliegwiel van versneld veranderen bestaat uit vier componenten:Veranderen met de spirit van een start-up (vliegwiel met betterday-logo)

  1. positieve energie en een ‘GoGo’-mentaliteit ten aanzien van nieuwe ontwikkelingen
  2. messcherpe en zelfgekozen ambities (moonshots)
  3. optimale daadkracht en veerkracht
  4. het vermogen om door samenwerking extra veranderkracht te genereren.
In 2 x 90 minuten: activeer je vliegwiel en ga zelf aan de slag!

Hoe werkt zo’n vliegwiel van versneld veranderen en wat kun je doen om het in je eigen organisatie te activeren? In deze 3 uur durende Powerclass krijg je het antwoord op deze vragen. En meer dan dat: je gaat gericht aan de slag om te bedenken hoe je het vliegwiel van versneld veranderen in jouw team of organisatie aan de gang brengt.

Boekenkasten vol wijsheid, maar vooral ook praktische ervaring

Hans van der Loo en Patrick Davidson zijn echte specialisten op het gebied van versneld veran- deren. Zij combineren inzichten uit verschillende wetenschappelijke disciplines en hebben over het onderwerp verschillende boeken gepubliceerd. Ze maken inzichtelijk hoe je verschillende veranderaanpakken (zoals agile, lean start-up en scrum) tot een samenhangend geheel kunt smeden. Maar misschien wel het belangrijkste: hun jarenlange ervaring in tientallen nationale en internationale organisaties staat garant voor een meer dan inspirerende ontdekkingsreis

Powerclass Veranderen met de Spirit van een Start-up: programma

Recent Posts