Wavemakers live: 15 juni tijdens het Kennisfestival

Op 15 juni zijn we van de partij op het Kennisfestival. Er is zelfs een eigen podium klaar gezet, het Wavemakers Lab. Daar gaan we in gesprek en aan de slag met enkele speciale gasten en het publiek. Hans van der Loo, Patrick Davidson en Martijn Arets verzorgen die dag 4 sessies. Voor elke sessie geldt: het festival is uitverkocht en er is een beperkt aantal plaatsen in het Wavemakers Lab dus wees er snel bij.

Na een interactieve lezing (13.30 u.) waarin we de essentie van het boek Wavemakers delen, gaan we in drie workshops aan de slag. Hieronder vind je meer info per sessie. Op de website van het Kennisfestival kun je de complete timetable downloaden. We wensen je een mooie dag toe en hopen dat je geïnspireerd en gemotiveerd thuiskomt, en dat je de dag erna meteen aan de slag wil op je werkomgeving.

Een preview? In 1,5 minuut vertellen Hans en Patrick wat je kunt verwachten op 15 juni.

13.30 u. – 14.15  Succes komt in golven: de woelige wereld van wavemakers

Interactieve presentatie door Hans van der Loo, Patrick Davidson en Martijn Arets.

Preview op het boek: de resultaten van jarenlang wereldwijd onderzoek naar wavemakers binnen bedrijven variërend van Airbnb tot Zappos. Met unieke videofragmenten en interviews.

  • Interactieve presentatie en discussie
  • Inspiratie om morgen zelf als wavemaker aan de slag te gaan

14.25 u. – 15.15 Workshop Doorbreek de dijken: wavemakers in de Nederlandse polder

Met wavemakers: Mark Vletter (Voys) en virtueel aanwezig Daan Weddepohl (Peerby). 

Powertalk met twee founders en wavemakers van eigen bodem: over hun passie, ambities en idealen. Maar ook over hun drive, dilemma´s, werkwijzen en teleurstellingen bij het nastreven van disruptieve innovaties.

Vervolgens zelf als ´rookie smart´ aan de slag om in no time de meest relevante vraag van de twee founders te beantwoorden. In real- time en live. Net als een échte wavemaker.

15.25 u. – 16.15 Workshop Innovatie op de vierkante meter: wavemakers in de hospitality business

Met wavemaker: Hans Meyer (ZOKU en CitizenM)  

Powertalk met een bewezen hotelpionier: over zijn passie, ambities en idealen. Over het feit dat het niet draait om bedden verkopen, maar om het bieden van een unieke beleving zodat klanten zich thuis voelen en zich onderdeel weten van een bredere community. Met unieke videofragmenten van interviews.

Vervolgens zelf als ‘rookie smart’ aan de slag om in no time de meest relevante vraag van de hotelvernieuwer te beantwoorden. In real- time.

16.25 u. – 17.15 Workshop De overheid als onderschatte innovatiemotor

Met wavemakers: Theo Meskers (Wethouder Hollands Kroon) en Kaspar Korjus (e-Estonia: virtueel aanwezig)

Powertalk met prominente vertegenwoordigers van de publieke sector  over de cruciale rol van de overheid als innovatiemotor. Over de achtergronden en praktijken van het Estlandse experiment met virtueel burgerschap.  Maar ook over de rol die je als wavemaker kunt spelen bij het revitaliseren van je gemeente.

Vervolgens zelf als ‘rookie smart’ aan de slag om in no time de meest relevante vraag van de twee overheidsbestuurders te beantwoorden. In real- time en live. Net als een échte wavemaker.

Recommended Posts