Online Masterclass Teaming: nu beschikbaar!

De masterclass bij het boek!

Deze online masterclass is een must voor iedereen die wil weten hoe je dynamische teams kunt laten uitgroeien tot bouwsteen van organisatorisch succes. 
 De online masterclass geeft volop praktische werkvormen, tools en skills om teaming zelf in de praktijk te brengen. Het rekent af met tal van gangbare vanzelfsprekendheden en neemt je stap voor stap mee op reis door de fascinerende realiteit van het nieuwe samenwerken.

Kijk wanneer je wilt

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Uitdagend werk doen we tegenwoordig in teamverband

Online Masterclass Teaming

Teaming is de vaardigheid om snel, soepel en slagvaardig samen te werken, onder druk van voortdurende verandering, zelfs met mensen die je nog niet goed kent, om – al doende – een gemeenschappelijk doel zo goed mogelijk te realiseren.

Online Masterclass Teaming - Patrick Davidson en Hans van der Loo

Nu verkrijgbaar: Online Masterclass Teaming met Hans van der Loo en Patrick Davidson

Hans van der Loo en Patrick Davidson nemen je in vijf modules mee naar de praktijk van teaming. Zodat je zelf heel gericht aan de slag kunt met je team(s) om doelen te realiseren en met meer plezier samen te werken.

De modules op een rijtje gezet:

  1. De nieuwe realiteit van samenwerken
  2. Principes van teams en pop-up teams
  3. Twee praktijkcases (en een bonus)
  4. Teaming: al doende aan je team werken
  5. Zelf aan de slag met teaming

Voor meer informatie en bestellingen

Je kunt de masterclass aanschaffen via deze link naar de website van onze partner Het Grootste Kennisfestival.

Daar vind je ook een korte trailer die we hebben opgenomen.

Online Masterclass Teaming van Patrick Davidson en Hans van der Loo

Online Masterclass Teaming van Patrick Davidson en Hans van der Loo

Hoe werkt het?

We maken specifiek voor je organisatie een pagina aan waar een medewerker een account aan kan maken. Via dat account hebben ze vervolgens toegang tot het hele aanbod aan masterclasses en Q&A sessies. 

Volop inspiratie en de nieuwste inzichten

In de online masterclasses van elk zo’n 2 uur delen topsprekers op hun vakgebied hun laatste kennis, ervaringen en inzichten. Van alles rondom innovatief organiseren met thema’s zoals (persoonlijk) leiderschap en organisatie en teamontwikkeling.

Elke masterclass bestaat uit verschillende modules en na elke module kan je zelf aan de slag met een opdracht. Je kan zelf kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Vergelijkbaar met een Netflix-serie kiest je zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Alleen toegang voor een specifieke groep?

Misschien wil je de online masterclasses alleen toegankelijk maken voor een specifieke groep medewerkers binnen je organisatie. Bijvoorbeeld alle leidinggevenden of…. Laat het ons even weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten?

Aantal medewerkers Kosten van organisatieabonnement
< 50 medewerkers 3.950 euro
50-150 medewerkers 4.950 euro
150-250 medewerkers 5.950 euro
250-500 medewerkers 6.950 euro
500-750 medewerkers 7.950 euro
750-1000 medewerkers 8.950 euro
>1000 medewerkers 9.950 euro

*alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Over de online masterclass Teaming

Online Masterclass Teaming van Hans van der Loo en Patrick Davidson

Bestel nu de Online Masterclass Teaming van Hans van der Loo en Patrick Davidson.

Het belang van teams is de afgelopen decennia almaar groter geworden. Ruim 85% van de beroepsbevolking werkt in een of meerdere teams tegelijkertijd. Teams zijn bovendien steeds ‘vloeibaarder’: ze veranderen voortdurend van vorm en samenstelling.

Ze ontstaan vaak uit het niets en kunnen ook zomaar weer verdwijnen. Het zijn pop-up teams. Je komt ze tegen als Agile teams in bedrijven, als teams op de spoedeisende hulp in ziekenhuizen, leerlingenteams die betrokken zijn bij radicale onderwijsvernieuwingen, maar ook als legerteams, sportteams of teams van laboratoriumonderzoekers die al samenwerkend op zoek gingen naar een effectief coronavaccin. En wellicht het meest ultieme voorbeeld van pop-up teams: de deelnemers aan online meetings die na afloop razendsnel weer van het scherm verdwijnen.

Hoe zorg je dat pop-up teams een succes zijn? Dat mensen in dergelijke teams leren, innoveren en presteren, maar ook floreren? Dat is alleen mogelijk wanneer je de kunst van Teaming beheerst: onder grote druk intensief werken aan je team. Teaming maakt snel, slim, soepel en slagvaardig samenspel mogelijk. Teaming is een soft skill waarmee je keihard resultaat boekt. Anders gezegd: Teaming is de manifestatie van de nieuwe realiteit van samenwerking.

Het boek bij de online masterclass Teaming

Blader gerust door het inkijkexemplaar van het boek ‘Teaming, de nieuwe realiteit van samenwerken’. Daarin vind je onder meer het voorwoord van Harvard-professor Amy Edmondson (benoemd tot meest invloedrijke denker van dit moment) en een nawoord van Rob Cross (vooraanstaand expert op het gebied van samenwerken in netwerken).

Nu verkrijgbaar: het boek 'Teaming, de nieuwe realiteit van samenwerken'

Nu verkrijgbaar: het boek ‘Teaming, de nieuwe realiteit van samenwerken’

Recommended Posts