Maximaal presteren in minimale tijd

Maak gebruik van het recht om te presteren

Met een Boost optimaliseren wij de kracht waarmee je jezelf en anderen in beweging brengt om prestatiedoorbraken te realiseren. Een Boost is dé methode van energiek veranderen: snel, slim en scherp.

We doorbreken verstarring, verkramping en negativiteit en maken gebruik van een enorm menselijk potentieel dat vaak ongebruikt blijft. Door dit potentieel te benutten en mensen het recht te geven om te presteren, realiseren we binnen 90 dagen prestaties die je niet voor mogelijk had gehouden.

De 5 stappen van Energiek veranderen (Boosten)

Energiek veranderen (Boosten) kan op drie manieren

Kies de aanpak die het best bij je uitdaging past

Performance Boost

Je hebt te kampen met tegenvallende veranderresultaten. De gewenste prestaties worden niet gerealiseerd. Het gewenste gedrag wordt nauwelijks vertoond. Je zit met je handen in het haar: wat nu?

In zulke situaties is een Performance Boost een prima oplossing. Een Performance Boost zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen, dat het gewenste gedrag centraal staat en dat zelfgekozen en messcherp geformuleerde prestaties in 90 dagen worden gerealiseerd.

Bekijk een voorbeeldcase

Innovation Boost

Je hebt te maken met een dynamische omgeving waarin trendbreuken aan de orde van de dag zijn. Je beseft dat de succesformules van gisteren en vandaag niet langer onbeperkt geldig zijn. Je zoekt naar nieuwe manieren om je bedrijf of organisatie nieuw leven in te blazen. Je wilt daarbij optimaal gebruik maken van de kracht van je eigen mensen.

In zulke situaties is een Innovation Boost een prima oplossing. Een Innovation Boost zorgt ervoor dat het innovatiepotentieel in je organisatie optimaal wordt benut. Binnen 90 dagen worden innovatiewensen omgezet in bruikbare vernieuwingen, waarmee je energiek aan de slag kunt gaan.

Bekijk voorbeeldcase

Leadership Boost

Je bent ontevreden over het rendement van trainingen en leadership development programma’s. Ze zijn te algemeen van aard, de inhoud staat teveel los van de alledaagse realiteit, ze zijn star en spelen onvoldoende in op de individuele behoeftes van deelnemers en leiden zelden tot tastbare resultaat.

Herkenbaar? Start een Leadership Boost! Een combinatie van leren, experimenteren en realiseren. Een Leadership Boost stelt mensen in de gelegenheid om aan concrete uitdagingen te werken en geeft ze daarbij tevens de ruimte om hun eigen leerbehoeften te vervullen. Dat gebeurt uiteraard in 90 dagen.

Bekijk een voorbeeldcase

Factsheet Boosten

Factsheet-Boosten_betterday

Wat we nog meer doen

EnergyFinder

Meet de energie die het verschil maakt

BoostCoaching

Gericht en pijlsnel op het goede pad

Lezingen & masterclassses

Een verfrissende wervelwind van praktische kennis

Publicaties

Nieuwe ideeën voor een nieuwe tijd