Wie we zijn

De wereld iedere dag een stukje mooier, leuker en beter

Met positieve energie, gedragsverandering en prestatieverbetering

betterday is een vernieuwende netwerkorganisatie van eigenzinnige professionals die de wereld mooier, leuker en beter willen maken. Stuk voor stuk positieve uitdagers en energieke wavemakers, die er alles aan doen om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

De bindende kracht is de drive om échte doorbraken te realiseren op het gebied van gedragsverandering en prestatieverbetering. Snel, soepel, succesvol en gebruik makend van wetenschappelijke expertise en ieders talent. Geen dikke rapporten, maar samen met mensen energiek, gericht en concreet aan de slag. Doen is immers de beste manier van denken.

Werken vanuit visie. Innovatie. Teaming. Dat is waar betterday, opgericht door Patrick Davidson en Hans van der Loo, je mee helpt.

 • Patrick Davidson
  Patrick Davidson

  Gefascineerd door mensen en teams die zichzelf overtreffen. Doorgewinterde adviseur die graag de “good guys in laat winnen in het echt”.

  Patrick heeft in het verleden bij diverse aansprekende adviesbureaus gewerkt in binnen- en buitenland en richtte in 2015 betterday op.

 • Hans van der Loo
  Hans van der Loo

  Hans van der Loo is expert op het gebied van visie, strategie en gedragsverandering.

  Als mede-oprichter en brand partner bij betterday wil hij ervoor zorgen dat veranderen een feest voor mensen wordt. ´Veranderen is geen kwestie van moeten, maar van willen´.