Wie we zijn

De wereld iedere dag een stukje mooier, leuker en beter

Met positieve energie, gedragsverandering en prestatieverbetering

betterday is een netwerkorganisatie van eigenzinnige professionals die de wereld mooier, leuker en beter willen maken. Stuk voor stuk positieve uitdagers en energieke wavemakers, die er alles aan doen om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

De bindende kracht is de drive om échte doorbraken te realiseren op het gebied van gedragsverandering en prestatieverbetering. Snel, soepel, succesvol en gebruik makend van wetenschappelijke expertise en ieders talent. Geen dikke rapporten, maar samen met mensen energiek, gericht en concreet aan de slag. Doen is immers de beste manier van denken.

 • Patrick Davidson
  Patrick Davidson

  Gefascineerd door topprestaties en gespecialiseerd in het waarmaken van ambities. Doorgewinterde adviseur die graag de good guys laat winnen.
  Patrick is gefascineerd door topprestaties en gespecialiseerd in het realiseren van ambities met klantteams. Als adviseur, spreker en publicist wil hij mensen helpen om zelf een prestatiesprong te maken. Patrick heeft in het verleden bij diverse aansprekende adviesbureaus gewerkt in binnen- en buitenland en richtte in 2015 samen met Hans betterday op. “Zodat we ook zelf met de spirit van een start-up kunnen werken aan aansprekende uitdagingen en de good guys kunnen laten winnen.”

 • Hans van der Loo
  Hans van der Loo

  Expert op het gebied van visie, strategie en gedragsverandering. Veelgevraagd spreker en bekend managementauteur.
  Hans van der Loo is expert op het gebied van visie, strategie en gedragsverandering. Als bekend managementauteur, spreker en adviseur met beide benen in de praktijk weet hij als geen ander hoe je mensen en organisaties in beweging kunt brengen om prestatiedoorbraken te realiseren. Met betterday wil hij ervoor zorgen dat veranderen een feest voor mensen wordt. ´Veranderen is geen kwestie van moeten, maar van willen´.