Stoppen, de andere helft van vernieuwing

Stoppen, de andere helft van vernieuwing

Aan nieuwe ideeën en projecten is er geen gebrek. Er komt altijd wel iets bij. Minder mensen, dan verdelen we het werk over een kleiner team. Herkenbaar? In deze blog van Patrick Davidson lees je waarom het zo belangrijk is om regelmatig ook te stoppen met dingen, waarom het zo lastig is en hoe je het goed doet.

Deze blog komt vrijdag 16 april online

Stoppen, de andere helft van vernieuwing

Stoppen, de andere helft van vernieuwing

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

We verzorgen diverse workshops en masterclasses over vernieuwing en visie. Een daarvan is toegespitst op Stoppen. Hoe doe je dat? Wil je meer weten en zelf aan de slag met je team en/of organisatie, neem dan gerust even contact op met ons.

Wil je er een goed boekje over lezen, dan raden we je deze aan: Stop. van Marije van den Berg. Een leuk boek dat je in 2 uurtjes uit leest en daarna herleest om het toe te passen. Hier vind je onze boekbespreking.

Elders op deze site vind je ook werkvormen die je helpen om te bedenken waar je mee kunt stoppen. Zoals TRIZ. Uiteraard leer je dit in onze masterclasses zelf toepassen.

Over Patrick Davidson

Momenteel werken Patrick en Hans aan het boek over teaming. Daarin lees je ook hoe belangrijk stoppen is voor mensen die willen focussen op hun ambitie. We interviewden naast performance coaches uit de topsport een hele serie vernieuwende denkers. Het boek bevat enkele boeiende cases en verschijnt deze zomer. Meer informatie via ons e-zine en blogs voor Management Impact en Managementboek Magazine.

Recommended Posts