Podcast over teaming met Hans van der Loo

Podcast over teaming met Hans van der Loo

Teaming podcast met Hans van der Loo en Bianca Groot

Teaming-podcast met Hans van der Loo

Podcast waarin Bianca Groot interviewt Hans van der Loo over het boek ‘Teaming, de nieuwe realiteit van samenwerken‘ dat hij samen met Patrick Davidson schreef.

Je kunt dit gratis terugluisteren via je favoriete podcast-platform:

Spotifyhttps://lnkd.in/eaRSF6bD
Apple-podcast: https://lnkd.in/ey5ZR9uT
Google-podcast: https://lnkd.in/eBEVNY52

 

 

 

Nu verkrijgbaar: het boek 'Teaming, de nieuwe realiteit van samenwerken'

Nu verkrijgbaar: het boek ‘Teaming, de nieuwe realiteit van samenwerken’

Even door het boek Teaming bladeren?

Blader gerust door het inkijkexemplaar van het boek ‘Teaming, de nieuwe realiteit van samenwerken’. Daarin vind je onder meer het voorwoord van Harvard-professor Amy Edmondson (benoemd tot meest invloedrijke denker van dit moment) en een nawoord van Rob Cross (vooraanstaand expert op het gebied van samenwerken in netwerken).

Meteen aan de slag met teaming? De online masterclass bij het boek!

Deze online masterclass is een must voor iedereen die wil weten hoe je dynamische teams kunt laten uitgroeien tot bouwsteen van organisatorisch succes. 
  • De online masterclass geeft volop praktische werkvormen, tools en skills om teaming zelf in de praktijk te brengen. Het rekent af met tal van gangbare vanzelfsprekendheden en neemt je stap voor stap mee op reis door de fascinerende realiteit van het nieuwe samenwerken.
  • Kijk wanneer je wilt. Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.
Online Masterclass Teaming van Hans van der Loo en Patrick Davidson

Kijk nu de online Masterclass Teaming van Hans van der Loo en Patrick Davidson

 

 

Recommended Posts