NLCOACH: Elke dag met positieve energie aan het werk als coach (ook op afstand)

Webinar NLCOACH: ‘De coach onder druk’, 16 december 2020

Titel: Elke dag met positieve energie aan het werk als coach (ook op afstand) – Patrick Davidson

Tijdens het NLCoach-webinar op 16 december vertelt Patrick Davidson over zijn “fascinatie voor mensen en teams die zichzelf continu overtreffen”.
Ook gaat hij in op de mogelijkheid om in deze tijden verbonden te blijven met je team en zo te kunnen presteren. Zijn inzichten over ‘teaming ‘ (‘teamwork on the fly’), zijn nieuwe boek, deelt hij met jou. Hiervoor interviewde hij tientallen vernieuwende denkers en doeners uit wetenschap, topsport en bedrijfsleven. In dat boek beschrijft Patrick hoe je ook op afstand in verbinding blijft met je team én presteert.
Het webinar wordt geleid door Paul van Ass (NLCOACH).  Sportpsycholoog Yara van Gendt zal spreken over veerkracht. Inschrijven kan door te clicken op de afbeelding hieronder.

NLCOACH - De coach onder druk - Patrick Davidson

Over Patrick Davidson

Patrick Davidson is oprichter van betterday, een vernieuwend adviesbureau dat opdrachtgevers, zoals Heineken, Vodafone, Stedin en De Nederlandsche Bank, helpt bij vraagstukken als het ontwikkelen van een toekomstvisie, het vertalen van visie en strategie naar gerichte actie en het ontwikkelen van positieve teams.

 

Recente interviews van Patrick Davidson

“De cultuur van de goede gewoonte” – interview van Patrick Davidson met Ton Boot. Lees hier verder.

Bij Netflix zijn we een team maar geen familie” – interview van Patrick Davidson met Erin Meyer (INSEAD). Lees hier verder.
“Diversiteit maakt teams sterker” – interview van Patrick Davidson met Matthew Syed (CNN, Time, BBC). Lees hier verder.
Recommended Posts