Masterclass Veranderen in 90 Dagen met de Spirit van een Start-up

Masterclass Veranderen in 90 Dagen met de Spirit van een Start-up. Concreet aan de slag met de organisatie van morgen? 30 juni verzorgen we voor Regio Academy een Masterclass in de Tolhuistuin te Amsterdam. Deze sessie maakt onderdeel uit van een serie masterclasses, lezingen en workshops onder de noemer  ‘Wow. Het Kan Anders‘.

Energiek veranderen in 90 dagen, kan dat wel?Jazeker!

Hoe je dat doet: door met de spirit van een start-up aan de slag te gaan. Door je een levendige voorstelling te maken van de droom met een deadline die je wilt realiseren. Door deze droom te vertalen naar messcherp gedefinieerde prestaties. Door aan te geven welk gedrag daarbij past. En door mensen het tijdelijk leiderschap in handen te geven om de gewenste veranderingen snel, soepel en succesvol te realiseren.

Het programma

In 90 minuten maak je kennis met een bewezen aanpak én ga je daar meteen zelf mee oefenen (m.b.v. het Boost Canvas). Een inspirerende en effectieve aanpak waarmee je werk maakt van je ambitie en jezelf, je team en/of je organisatie meteen in beweging krijgt. De aanpak is gebaseerd op de bestseller van betterday-oprichter Hans van der Loo, Vaart Maken.

Deelnemers aan deze betterday-masterclass kunnen die middag ook deelnemen aan een tweede sessie van Wow! Het Kan Anders, georganiseerd door onze collega’s van Proven Partners: Dynamisch Werken.

Praktische informatie

Voor een overzicht van de Masterclasses, lezingen en workshops die Regio Acadamy aanbiedt, klik hier.

Voor reserveringen, klik hier.

Voor de locatie (In de Tolhuistuin te Amsterdam), klik hier.

 

Recent Posts