Lezing ‘Werk & energie’

Hier vind je de materialen van de lezing voor de activeringscoaches van de Gemeente Rotterdam

Klik of de afbeelding om de materialen te downloaden.

Lezing Werk & Energie

Lezing Werk & Energie – Gemeente Rotterdam – Patrick Davidson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe kun je de energie en kennis van medewerkers echt inzetten bij innovatie?

Kijk naar deze korte video waarin je ziet hoe we tijdens de Corona-zomer bij Stedin een Dragons’ Den organiseerden. Effect was dat veel medewerkers betrokken raakten en zelf met hele krachtige ideeën kwamen.

 

Werken in tijden van corona: onderzoek (april 2020)

Onderzoek naar impact Corona op ons werk

Onderzoek naar impact Corona op ons werk

Wat is floreren?

De Nederlandse samenleving en economie kwamen medio maart 2020 abrupt tot stilstand door de lockdown die de regering afkondigde. We werden massaal gedwongen tot thuiswerken in de ‘Anderhalvemetersamenleving’. Dat riep veel vragen op.

Wij waren vooral benieuwd wat de coronacrisis doet met de energie van werkend Nederland en lanceerden dit voorjaar een online onderzoek. In deze blog zetten we de belangrijkste conclusies op een rij. Tevens vind je reacties van enkele experts die we om een reactie hebben gevraagd. In het gratis te downloaden onderzoekswhitepaper vind je alle details.

Gastcollege Floreren (Hogeschool van Amsterdam)

Meer weten? Lees hier over het gastcollege dat Patrick Davidson onlangs gaf aan de Hogeschool van Amsterdam. Door de corona-maatregelen werd voor een andere vorm gekozen: een interview dat gefilmd werd zodat studenten het online konden volgen. Joel Beresford (docent Toegepaste Psychologie, Hogeschool van Amsterdam) en Delilah Elout(student Toegepaste Psychologie, Hogeschool van Amsterdam) intervieweden  Patrick Davidson over het onderwerp floreren / flourishing.

Nieuwe energie als veertiger? Lees deze blog

Folkert Hersman - HR aan het woord deel 2

Folkert Hersman: “Als veertiger stage lopen? Graag!”

Verder lezen?

Handboek Werkgeluk - Ad Bergsma Onno Hamburger Erwin Klappe Patrick Davidson Hans van der Loo

 

Klik hier voor het inkijkexemplaar van ons boek Werkvuur . Wil je meer weten hoe je dit kunt toepassen met je team, neem dan gerust contact op met ons (hier de contactgegevens). We bieden meerdere programma’s aan (korte lezingen van een half uur, workshops en trainingen) en kunnen programma’s op maat maken voor bijv. een heisessie of een groot event.

Klik hier voor een gratis download van ons hoofdstuk in het Handboek Werkgeluk dat deze zomer verscheen

 

Video: Bookchat met Patrick Davidson over het boek Werkvuur

‘We hechten meer dan ooit aan het belang van ons werk, en tegelijkertijd gaat er meer en meer energie verloren in organisaties’

Recommended Posts