25 mei is het Grootste Kennisfestival van Nederland

Op 25 mei vindt de eerste editie plaats van Het Grootste Kennisfestival van Nederland.

De eerste sprekers zijn al bekend. Onder meer Joris Luyendijk, Rutger Bregman, Rob Wijnberg, Jan Rotman, Martijn Aslander, Martijn Arets, Joris Merks (Google), Hans van der Loo en Patrick Davidson staan op het podium die dag in Deventer.

Rutger Bregman Het Grootste Kennisfestival van Nederland Joris Luyendijk Het Grootste Kennisfestival van Nederland Rob Wijnberg Het Grootste Kennisfestival van Nederland

In deze video van 90 seconden zie je hoe Rudie Jansman in een workshop een gaaf idee lanceerde: (http://www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl). En dat idee is uitgewerkt in het door ons ontwikkelde Boost Visualisation Canvas. Ze zijn er inmiddels in geslaagd om een beweging te vormen die deze droom met een deadline – in voorjaar 2016 het grootste kennisfestival van Nederland organiseren – gaat realiseren! Voor kaartverkoop ga je naar deze site.

Martijn Arets maakte een 90 seconden-impressie van onze energieke Workshop met de titel Veranderen met de Spirit van een Start-up.

Insteek van de workshop was om deelnemers te leren (in 90 minuten) hoe je jezelf en anderen op inspirerende en effectieve wijze kunt voorbereiden op een verandering in 90 dagen. Daarbij nemen we altijd enkele cases onder de loep.

boost visualisation canvas

Boost Visualisation Canvas – (c) betterday 2015

De deelnemers aan de workshop konden vervolgens aan de slag met een case waarbij ze dit canvas meteen konden toepassen.

Voel je vrij om dit te delen. Hoe meer mensen het toepassen, hoe beter..

Recent Posts