1-2-4-All: energieke werkvorm voor teams

Wat is het?

Via 1-2-4-all, of in het Nederlands 1-2-4-allemaal kun je in korte tijd (12 minuten) elke deelnemer actief laten deelnemen. Via een slim proces met korte iteraties (tweetallen, viertallen en plenair) hebben deelnemers meerdere interactiemomenten met anderen.

Je kunt in korte tijd helder krijgen welke vragen, ideeën en denkrichtingen er leven. Zodoende wordt heel snel duidelijk hoe de groep over een bepaald onderwerp denkt.

Download hier een handig format om er zelf mee aan de slag te gaan. We stellen het zeker op prijs als je je ervaringen met ons deelt.

Liberating structures 1-2-4-all uitleg (Nederlands) uit het boek Teaming (Patrick Davidson Hans van der Loo)

Liberating structures 1-2-4-all uitleg (Nederlands)

Over 1-2-4-allemaal

Wij hoorden de term 1-2-4-all voor het eerst vallen als een van de 30+ liberating structures, energieke werkvormen waarmee je de energie, diversiteit en talenten van een groep of team kunt benutten.

Liberating Structures - wat zijn dat?

Liberating Structures – wat zijn dat?

Nog meer energieke werkvormen?

Managementboek van het Jaar 2023 MB

Het boek Teaming staat op de Longlist van Managementboek van het Jaar 2023!

De allerbeste werkvormen om soepel en slagvaardig samen te werken vind je in ons nieuwe boek: “Teaming, de nieuwe realiteit van samenwerken“.

Daarin lees je hoe je met een diverse groep soepel en slagvaardig kunt samenwerken via enkele slimme werkvormen waarin elke deelnemer de kans krijgt om zich te uiten. En iedereen zichzelf kan zijn.

Met energieke werkvormen als Over de streep en Walking Scale ervaren deelnemers in korte tijd wat ze gemeen hebben met elkaar. En welke verschillen ze vanuit nieuwsgierigheid willen onderzoeken.

Teaming, de nieuwe realiteit van samenwerken - Boek Patrick Davidson en Hans van der Loo

De allerbeste werkvormen om soepel en slagvaardig samen te werken vind je in ons nieuwe boek. “Teaming, de nieuwe realiteit van samenwerken

Meer weten over onze aanpak om sessies te ontwikkelen en begeleiden voor jouw team(s)?

Wil je hier meer over weten of aan de slag onder begeleiding van betterday, neem dan vrijblijvend contact op met Patrick Davidson.

 

Recommended Posts